28.4.2016

Tet-viikko Boosterissa


Olen Anni Kuusikko, ja opiskelen Seinäjoen Lyseossa kahdeksannella luokalla. Vapaa-aikani kuluu pianoa soitellessa ja kavereiden kanssa. Valitsin tet-paikakseni Boosterin, sillä halusin tutustua työpaikkaan, josta en oikeasti tiennyt mitään. Olen myös kiinnostunut mediasta, kirjoittamisesta, valokuvaamisesta ja piirtämisestä. Luova Konttori kuulosti siis erinomaiselta vaihtoehdolta.

Viikkoni alkoi maanantaina klo 9.00. Minua jännitti jonkin verran, mutta konttoriin päästyäni ei jännityksestä ollut enää tietoakaan. Kaikki olivat mukavia, ja minut otettiin hyvin vastaan. Pääsin heti viikkopalaveriin, ja sain tutustua Boosterin työntekijöihin. Sen jälkeen aloitin ensimmäisen työni.

Viikon aikana autoin Boosterin alakerran avajaiskutsujen kanssa, kirjoitin raportin mainonnasta nuoren näkökulmasta, ja suunnittelin tämän blogikirjoituksen. Tein myös ”briiffin”, joka on: Kirjallinen toimeksiannon kuvaus, joka sisältää suunnittelun aloittamisen kannalta kaiken oleellisen informaation.

Päiväni kuluivat nopeasti ja työtehtäväni olivat mukavia. Vaikutuksen teki myös Boosterin ihanan modernit tilat ja mukavat ihmiset. Tylsää ei ollut missään vaiheessa.

Voin lämpimästi suositella Boosteria tet-paikaksi, jos olet kiinnostunut näkemään millaista työ mainostoimistossa on. Sain ainakin itse hyvän kuvan siitä, millaista täällä olisi olla töissä, ja sehän työelämään tutustumisen idea onkin. Olen kaikin puolin tyytyväinen tet-viikkooni!


Anni Kuusikko