26.1.2016

Akatemia kiittää ja kuittaa!


Viisi kuukautta harjoittelua on sujahtanut todella nopeasti, ja ensimmäisen Booster Akatemian on aika sanoa näkemiin ja jatkaa kohti uusia haasteita. Akatemian graafinen suunnittelija valmistuu ammattiin ja liiketalouden opiskelijat palaavat vielä vuodeksi takaisin opintojen pariin.

Ennen harjoittelun alkua oli paljon erilaisia fiiliksiä, ja odotukset olivat kovat. Innostuksen lisäksi ilmassa leijaili myös paljon tietämättömyyttä, sillä mainostoimiston arki ja Akatemia-kuvio oli jokaiselle uutta ja tuntematonta. Ytimekkään taloon tutustumisen jälkeen pääsimme nopeasti upottamaan kädet saveen, saadessamme heti urheiluseuroja ja yrityksiä asiakkaiksemme. Ryhmänä olemme vastanneet omien asiakkaidemme projekteista, ja saaneet suunnitella asiakkaille erilaisia markkinointitoimia. Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi olemme saaneet olla mukana erilaisten tapahtumien järjestämisessä, mainoskuvauksissa sekä luomassa uutta ilmettä asiakkaan yritykselle.

Verkostoituminen on ollut yhtenä isona teemana koko harjoittelun ajan, ja Akatemiassa olemme saaneet hyvät mahdollisuudet tavata useita eri yritysmaailman toimijoita. Verkostoitumisen avulla saadaan hyvät lähtökohdat opiskelun jälkeiseen työelämään ja luodaan suhteita alueen tärkeisiin työllistäjiin. Asiakkaiden lisäksi olemme tavanneet Akatemian yrityskummit, joista jokainen on inspiroinut meitä omalla menestystarinallaan. Jokaisen tarinassa motivoi, miten kovalla työllä, asenteella ja intohimolla työtä kohtaan pääsee urallaan pitkälle.

Mainostoimisto on todella haluttu harjoittelupaikka, eikä paikkoja ole monelle harjoittelijalle. Saamme olla todella kiitollisia, että olemme päässeet harjoittelussamme tekemään oman alan töitä. Harjoittelujakso on ollut kaiken kaikkiaan todella hieno, ja siihen on vaikuttanut suuresti Boosterin loistava työväki, joka on ottanut meidät hyvin osaksi työporukkaa. Apu on aina tarvittaessa löytynyt läheltä, vaikka omat työt olisivat painaneet päälle. Harjoittelun loppuminen viiden kuukauden jälkeen tuntuu haikealta, mutta jatkamme reippaasti kohti uusia haasteita. Lopuksi haluamme kiittää kaikkia Boosterin työntekijöitä kuluneista kuukausista!


Työniloa toivottaa
 Booster Akatemia
 Jenni, Joona, Viivi ja Fanny

Lue lisää Booster Akatemiasta:
http://www.bstr.fi/booster-akatemia.html