22.7.2016

Booster Seinäjoen Asuntomessuilla

Seinäjoen alueen vahvaa kehittymistä on ilo seurata, ja vielä parempaa on olla siinä mukana. Asuntomessut ovat yksi meneillään olevan Seinäjoen Superkesän suurimmista tapahtumista, joten Siru, Anssi, Viivi ja Riikka päättivät suunnata Pruukinrantaan nostamaan asuntokuumetta ja katsastamaan, millaisen kuhinan Asuntomessut ovat saaneet aikaan. Samalla halusimme nähdä, miten oma ja asiakkaidemme kädenjälki messuilla näkyy.

Lähdimme matkaan Komia Liikenteen ilmaisella messubussilla, jossa saimme kuulla oppaaltamme mielenkiintoisia faktoja Seinäjoesta. Messuille saapuessamme ilmassa leijaili jo positiivinen pöhinä alueen täyttyessä messuvieraista ja ruokakojujen herkullisista tuoksuista.

Aloitimme kierroksemme Lakean Mäihä-kerrostalosta, joka oli kerrostaloista poikkeavaan tapaan rakennettu puusta. Matkalla Mäihään näimme Komia Seinäjoen kaupunkiseudulle suunnitellut mainoslakanat, jotka koristivat messualuetta luonnonläheisillä grafiikoillaan. Mäihästä löysimme kolme hyvin erityylistä asuntoa, joiden sisustussuunnittelusta vastasi asiakkaamme Mäkelä&Roos. Galleria Konstissa tapasimme Akatemian 1. vuosikurssilaisen Joonan. Joona toimii kesän ajan Lakealla Mäihän kolmen messukohteen esittelijänä.

Mäihästä matkamme jatkui kohti muita messukohteita. Näimme paljon upeita ja erityylisiä taloja, joista jokaiselle löytyi oma lemppari. Kohteiden joukosta bongasimme monia asiakkaidemme toteuttamia ratkaisuja, kuten PRP:n terassilasitukset ja Skaalan uusimpiin innovaatiohin kuuluvat Alfa cLean -ikkunat. Mukaan mahtui myös Mäkelä&Roosin suunnittelema Lakka Lakeus sekä Duudsonit Activity Parkin huippuhauska aktiviteettirata, joka muuten sopii kaikenikäsille!

Kaiken kaikkiaan päivä oli todella mielenkiintoinen ja antoisa. On mahtavaa nähdä, miten superkesä ja Asuntomessut (sekä Pokémon Go) on saanut ihmisiä liikkeelle eri puolilta Suomea!

Komia Liikenteen messubussissa.

BSTR Luova Konttorin toteuttamat grafiikat Komia Seinäjoen kaupunkiseudulle.

Mäkelä&Roosin suunnittelema Mäihä Lusto.

Mäihä Luston mielenkiintoinen yksityiskohta.

Mäkelä & Roos on sisustanut myös omakotitaloja messuille. Tässä Jämerä Samsö -kohteen yksityiskohta.

Vasemmalta alkaen Siru, entinen akatemialaisemme Joona, Anssi ja Viivi. Kuvaajana toimi akatemialaisemme Riikka.

Alueella on useita innovatiivisia ratkaisuja. Näihin lukeutuu esimerkiksi periskooppitorni Kyrkösjärven rannalla.

Periskooppitorni Kyrkösjärven rannalla.

Skaalan Alfa cLean ilmanvaihtoikkunat herättivät messukansan mielenkiinnon.

PRP:n toteuttamia terassilasituksia oli nähtävillä useassa eri kohteessa.

Duudsonit Activity Parkin aktiviteettirata sopii kaikenikäisille! Kuvassa graafikkomme Anssi kurvailee autoradan polkuautoilla.

Duudsonit Activity Parkin 8 rastin aktiviteettirata innosti erityisesti lapsia.

Messut olivat kaiken kaikkiaan todella hieno kokonaisuus, josta löytyy jokaiselle jotain. Suosittelemme ehdottomasti vierailemaan niin läheltä kuin kaukaakin! Asuntomessut ovat avoinna elokuun 7. päivään saakka.