23.12.2015

Hyvällä omallatunnolla joulupöytäänKyllä, luit aivan oikein. Mitä enemmän tulee syötyä jouluna, niin sen parempi. Mielellään vielä jälkiruokia kaksin käsin. Kuntoilu ei kuulu joulun ohjelmaan laisinkaan. Pyhitän loppuvuoden vain ja ainoastaan syömiselle. Itse asiassa se jatkuu aina ensi vuoden tammikuun 12. päivään asti. Sitten kaikki muuttuu. Totaalisesti...

Tiistaina 12.1. starttaa Boosterin ”voi hyvin” -kilpailu, jolloin menemme osallistujien kesken kehonkoostumusmittauksen. Voittaja saadaan siitä, kuka on prosentuaalisesti parantanut eniten tulostaan (rasva vs lihasmassa) verrattuna muihin vajaan puolen vuoden aikana. Alkuperäinen ajatus oli ottaa seuraava mittaus ennen kesälomia, mutta sain ylipuhuttua mittauksen pidettäväksi jo ennen juhannusta.

Panos on erittäin houkutteleva, ja se jos jokin motivoi voittamaan. Julkinen nöyryytys ehkä suurimpana motivaattorina. Sen voin luvata, että tulette varmasti sen nöyryytyksen huomaamaan ennen juhannusta. Uskon, että taktiikkani toimii pettämättömästi ja voisi sanoa, että joulu tulee kuin tilauksesta. Otetaan muutama joulukilo tässä muutaman viikon aikana. Sitten aloitetaan kisa pieni turvotus poskissa!

Tulen alkuvuodesta kirjoittamaan kilpailun tilannetietoja, ja mielenkiintoisena lisänä arvostelen kaikki kanssakilpailijat omasta näkökulmastani.

Iloista ja ravitsevaa joulua kaikille!

Terveisin,
Jere ”juhannuksena parhaassa kunnossa” Ylén